Conditii generale

Condiţii Generale

Încredinţarea articolelor către curăţătoria 5aSec reprezintă  acceptul tuturor condiţiilor generale afişate atat în magazin cat şi pe acest cartonaş şi anume: 
Curătătoria 5àsec (SC Dry Cleaning SRL) se angajează să realizeze articolelor încredinţate o curăţare (chimic sau cu apă) a articolelor primite, în conformitate cu metodele profesionale şi a înscrisurilor de pe eticheta de întreţinere.

Curătătoria 5àsec se dezice de orice responsabilitate, cu excepţia cazurilor de neglijenţă gravă.

Ne asumăm responsabilitatea doar în cazurile în care articolele încredinţate suportă procesul de curăţare recomandat pe eticheta de întreţinere. Dacă eticheta de întreţinere nu este prezentă, ne declinăm în mod direct orice responsabilitate, iar curăţarea articolului se va face exclusiv pe riscul clientului. Articolele din piele sau blană naturală sau cele care conţin inserţii sau aplicaţii din aceste materiale, se vor curăţa exclusiv pe răspunderea clientului şi sub semnătura sa.

În ciuda controlului profesional de rutină efectuat la recepţionarea articolelor, curăţătoria 5àsec nu este responsabilă pentru deteriorările datorate unor caracteristici ce nu pot fi identificate sau unor defecte nedepistabile (vicii ascunse) cum ar fi: insuficienta rezistenţă a ţesăturilor sau a cusăturilor, a culorilor sau a imprimeurilor, prezenţa unor obiecte de scris în captuşeală, defecte anterioare, deteriorarea sau topirea nasturilor, a fermoarelor, a pernuţelor de la umeri sau bust, a ornamentelor etc. sau dacă eticheta de întreţinere conţine informaţii incorecte. 

Curătătoria 5àsec nu este responsabilă nici pentru eventuala modificare a dimensiunilor articolelor (strâmtorare sau lărgire) ori pentru modificarea culorilor, în parametri obişnuiţi.O uzură de minim 30% este acceptată de ambele părţi pentru toate obiectele predate, indiferent de starea lor (nouă). 5àsec nu îşi asumă răspunderea pentru petele dificile ce nu pot fi îndepărtate în urma unor procese repetate de detaşare şi curăţare sau de deteriorarea sau decolorarea materialului în urma acestora. 5àSec îşi păstrează dreptul de a emite rezerve (rezervă pată, rezervă decolorare, rezervă deşirare, fără garanţie etc. în momentul recepţiei, cu privire la rezultatul final. Facem tot posibilul pentru a respecta termenelede livrare convenite. În caz de întarzieri, clientul nu este îndreptăţit să ceară despagubiri. Articolele trebuie ridicate în maximum şase luni de la predarea către 5àsec. După acest termen, compania îşi rezervă dreptul de a dispune de ele, fără a fi obligată să despăgubească clientul. Numărul şi tipul articolelor indicate pe bonul de casă, vor determina numărul şi tipul articolelor restituite. 

În cazul unor obiecţiuni sau reclamaţii, acestea trebuie făcute pe loc la restituirea articolelor din curăţătoria 5àsec, numai pe baza bonurilor de casă (bon fiscal, bon sistem şi cartonaş condiţii generale). 5àsec va răspunde la orice obiecțiunesau reclamație în cel mai scurt timp. Cu toate acestea datorită unor situații obiective 5àsec poate răspunde într-un termen de pînă la 30 de zile de la data înregistrării reclamației. Orice informație cu privire la reclamatiile dumneavoastra se poate obține la numarul: 0761.144.577 sau la e-mail: hr.ro@5asec.com 

Obiecţiunile şi reclamaţiile ulterioare nu vor fi luate în considerare. Articolul pentru care se face reclamația trebuie sa rămînă în unitatea 5àsec pentru a fi analizat de către specialiștii noștri. În cazul deteriorării grave, pierderii sau furtului articolelor din cauza exclusivă a 5àsec, clientul va fi despagubit, după o evaluare prealabilă, cu de 7 ori valoarea plătită pentru curăţarea sau tratarea articolului. Prezentarea numelui şi a unui număr de telefon sunt obligatorii pentru emiterea bonurilor de casă.
Clientul are obligația să rețină bonul fiscal primit de la recepția 5àsec.

În cazul în care se vor achita despagubiri în cuantum menționat anterior, clientul este de acord ca 5àsec să rețină bunul, 
fără a fi obligată la plata altor sume de bani.

Prezentele condiții sunt afișate în magazinele 5àsec precum și pe website-ul societații http://ro.5asec.com/
 
Articolele se înapoiază în baza bonului de casă.
VĂ RUGĂM VERIFICAŢI ARTICOLELE LA LIVRARE! 
5àsec