Toate serviciile noastre / Servicii Expert

TAPIȚERII

Împrospătează-ți interiorul casei

5àsec oferă un serviciu special conceput pentru a proteja și îngriji tapițeriile, garantând astfel o curățare de înaltă calitate și o finisare optimă pentru textilele din interiorul casei.

 

Tapițeriile se pot deteriora în timp. Lumina soarelui și umezeala estompează culorile iar praful și murdăria pot intra adânc în țesătură. Aceste deteriorări pot păta fibra definitiv dacă aștepți prea mult până ne încredințezi aceste materiale textile.

Vino la noi cu ele periodic: experții noștri au dezvoltat procedee de îngrijire special adaptate naturii fiecăreia dintre ele. Daca le protejezi, acestea își vor păstra forma și culoarea mai mult timp și vor păstra look-ul fresh al interiorului casei tale.

Sfatul 5àsec

Te sfătuim să periezi tesăturile în mod regulat (perdele, fețe de masă, cuverturi de canapea etc.) pentru a preveni acumularea de praf și formarea de pete permanente. Mai mult, degresarea regulată, realizată de noi, ajută la prelungirea duratei de viață și la menținerea aspectului și stării țesăturii, păstrând astfel interiorul casei tale în formă maximă. Le putem, se asemenea, proteja împotriva acarienilor și moliilor.

Ideal pentru următoarele tipuri de textile

PĂTURI
AȘTERNUTURI
FEȚE DE MASĂ
PERDELE