Toate serviciile noastre / Îngrijirea textilelor

Tratament anti-molii

Îngrijirea perfectă pentru articolele din lână

5àsec a dezvoltat un produs anti-molii care te scapă de acest parazit. Spălarea profesională a rufelor este cea mai bună opțiune împotriva acestor dăunători care lasă mici găuri în materialele care conțin lână.

5àsec a dezvoltat un produs eficient și natural anti-molii, pentru a oferi protecție completă și igienă perfectă textilelor tale.

Moliile sunt fluturi mici care depozitează ouă aproape invizibile pe hainele noastre. Ele se dezvoltă în special în garderobe pline cu articole din lână sau alte materiale naturale, care intra în compoziția paltoanelor, costumelor, puloverelor, cardiganelor, fustelor, dar și în plapume și covoare.

Curățarea profesională este singura metoda corespunzătoare care asigură igiena perfecta și protecție durabilă împotriva acestor paraziți.

5àsec îți oferă un tratament anti-molii aplicat invididual pe fiecare articol. MICROSTOP® este un tratament realizat din extracte de plante naturale. Prin urmare, nu este dăunător.

Sfatul 5àsec

Efectuează un tratament anti-molii la fiecare schimbare de sezon. Mai ales la începutul verii și iarna.

Închide sertarele și dulapurile pentru a împiedica moliile să îți invadeze garderoba. Protejează hainele pe care nu le porți des cu huse pentru îmbrăcăminte.

Ideal pentru următoarele tipuri de textile

Pentru pulovere din cașmir și eșarfe din pașmina…

CAȘMIR, PAȘMINA
COSTUME
PĂTURI
CARDIGANE
PALTOANE
PULOVERE
COVOARE