Toate serviciile noastre / Servicii clasice

Curățare și spălare

Cea mai bună soluție pentru articolele textile

  • Spălarea “dry cleaning” și spălarea sunt două procese distincte de curățare, specifice naturii textilelor tale și efectuate de experții noștri după ce au inspectat articolele.

Fiecare produs, dar și materialul textil, necesită un tratament specific. “Dry cleaning” este o recomandare ce se găsește pe eticheta de întreținere a anumitor articole de îmbrăcăminte, în timp ce alții declară că articolele trebuie pur și simplu spălate. Echipele noastre de experți sunt responsabile de inspectarea articolelor de îmbrăcăminte și a compoziției materialelor acestora pentru a efectua cea mai potrivită operațiune de curățare.

O gamă de detergenți de rufe dezvoltată exclusiv de 5àsec este utilizată în procesul de spălare pentru a purifica, degresa, înmuia sau, după caz, albi țesătura. Aceste procese sunt, la rândul lor, legate de o acțiune mecanică, la o temperatură potrivită și efectuate într-un timp precis, alocat tratamentului necesar.   

Spălarea necesită, în mod esențial , apă, care poate să usuce fibrele fragile. De aceea se recomandă “dry cleaning” pe multe etichete de îngrijire.

În acest scop, o mare parte din solvenții folosiți astăzi sunt solvenți alternativi, cum ar fi KVL, care dau rezultate optime.

O mașină de curățat “dry cleaning” este similară mașinii de spălat normale, dar este mai mare și operează în circuit închis: solventul este colectat printr-un sistem de recirculare, filtrat și reutilizat în timpul următorului ciclu de curățare.

Datorită departamentului nostru de cercetare și dezvoltare, 5àsec continuă să testeze în exclusivitate produse noi în piață. Dezvoltăm soluții noi și alternative, în conformitate cu abordarea noastră eco-friendly, pentru a oferi clienților noștri cele mai bune soluții.

Sfatul 5àsec

Fiecare articol are nevoie de un tratament specific.

Nu tăia etichetele. Fără etichete, hainele tale nu mai au o carte de identitate!