Card de privilegii

Nu trebuie să fii rege ca să ai parte de Privilegii.
Cum mă înscriu
4 MOTIVE NUMAI BUNE CA SĂ TE ABONEZI

-10%
reducere pe tot
parcursul anului

Reducere imediată valabilă în toate magazinele 5àsec care participă la programul nostru de loializare, la toate articolele de îmbrăcăminte, lenjerie de pat, cuverturi, servicii de curățare a tapițeriei precum și la toate serviciile pentru textile și tratamente de îngrijire* (finisare, impermeabilizare, apretare, anti-acarieni și anti-molii), precum și la serviciile de retuș* (tiv, buton, fermoar, ajustare) și produse 5àsec

Oferte
exclusive

Bucură-te de promoții în magazinul local 5àsec înainte de oricine altcineva

Până la
-20%
reducere
datorită pachetelor de abonament*

Bucură-te de oferte de abonament la prețuri atractive. Vizitează magazinul local pentru mai multe detalii

Pachete
pre-pay

Bucură-te de confortul cardului preplătit. Doar încarcă-ți cardul cu un minimum de €50, din care se va deduce valoarea urmatoarelor tale achizitii. E simplu și convenabil!

CUM OBȚIN UN CARD PRIVILEGE?

Completează formularul direct în magazin

Plătește taxa anuala fixă de abonament, în valoare de 100 lei

Primești imediat cardul tău de fidelitate

Începi să te bucuri de toate beneficiile și privilegiile cardului tău

FAQ CARD PRIVILEGE

Cum mă înscriu în programul Privilege?

Pentru a intra in   programul Privilege, trebuie doar să completezi formularul de cerere disponibil în toate magazinele 5àsec participante și să plătești o taxă anuală fixă în valoare de 100 lei. Cardul tău Privilege va fi emis imediat, astfel încât să poți să începi să îl folosești imediat și să te poți bucura de beneficiile acestuia imediat!

De asemenea, vei primi o husă profesionala de protective a hainelor, marca 5asec, inclusa in pret.

Orice persoană fizică rezidentă și majoră se poate alătura programului Privilege. Cardul este strict personal.

Participarea la program se face doar cu acceptarea necondiționată a termenilor și condițiilor cardului Privilege.

Pot să folosesc cardul în toate magazinele 5àsec?

Te poți bucura de beneficiile care vin împreună cu cardul Privilege în toate magazinele din România! Cu toate acestea, în cazul abonament făcut special într-un anume magazin, cardul va fi valid exclusiv în magazinul respectiv.

Cum mă pot bucura de avantajele cardului meu?

Pentru a te bucura de avantajele care vin împreună cu cardul, trebuie să arăți cardul de fiecare dată când faci o achiziție.

Pentru a te bucura de toate beneficiile care vin împreună cu cardul, te rugăm să ne informezi cu privire la orice modificare a informațiilor tale de înregistrare, de exemplu adresa sau numele sau orice alte date relevante.

Cum îmi reînnoiesc cardul Privilege?

Odată ce cardul a expirat (data valabilității cardului este înscrisă pe chitanța/factura primită la realizarea cardului), tot ceea ce trebuie să faci este să completezi un formular de reînnoire a cardului și să plătești comisionul fix anual, în valoare de 100 lei. La reînnoire, poti primi si o husă, la pretul special de 30 lei.