Termeni și condiții legale

Prezentarea site-ului  www.5asec.ro

Continutul site-ului este proprietatea 5àsec Group SAS, companie ce detine 5àsec Group.

Numele domeniului www.5asec.ro  este proprietatea DCI S.A., companie ce apartine grupului 5àsec,

 si care administreaza site-ul web 5àsec.ro .

Acest site a fost optimizat pentru vizualizare in modul 1024 x 768 pentru Internet Explorer I.E. 7 si pentru variante mai recente cat si pentru Mozilla FF4.0 sau variante mai recente.

 

Contactati administratorul web

 

Daca observati vreo eroare pe acest site sau daca doriti sa contactati administratorul web, va rugam sa trimiteti un email la contact.ro@5asec.com

Continutul prezentat pe www.5asec.ro  are doar valoare informativa. Atat 5àsec Group SAS, cat si DCI SA declina orice responsabilitate cu privire la acuratetea, relevanta sau complexitatea informatiei publicate aici. Elementele prezentate pe acest site pot contine inadvertente tehnice sau de tiparire. Informatia poate fi modificata in mod regulat, iar orice astfel de modificari vor fi integrate in variantele ulterioare ale site-ului.

Distribuitorii sunt companii cu propria personalitate juridica, cu autonomie de actiune si fara obligatii intre ele. Drept urmare, cand accesati informatii, produse sau servicii oferite de acesti distribuitori printr-un link, acestia din urma detin intreaga responsabilitate pentru informatia detinuta de site-urile lor.

5àsec Group SAS sau DCI S.A. au dreptul, in orice moment, sa aduca imbunatatiri sau modificari produselor, programelor sau seerviciilor descries pe acest site.

Reproducerea, reprezentarea, modificarea, publicarea, comunicarea, alterarea sau copierea oricarui fragment al website-ului, prin orice metoda, pe orice fel de material, este strict interzisa.

Utilizarea neautorizata a acestui site sau a continutului sau va fi considerata o incalcare a legislatiei ce guverneaza proprietatea intelectuala. (Cf articolelor L 335-2 si celor ce emana din acesta ale Codului Proprietatii Intelectuale).

Acelasi lucru se aplica oricaror baze de date ce pot fi incluse in site-ul www.5asec.ro  Acestea sunt protejate de prevederile legii din 1 iulie 1998 ce transpune Directiva Europeana ratificata in 11 martie 1996 asupra protectiei bazelor de date stocate in mediul electronic in Codul Proprietatii Intelecuale. Ca urmare, orice reproducere, in intregime sau partial, a datelor din aceste baze de date, va atrage raspunderea utilizatorului.

Continutul publicat pe www.5asec.ro  include link-uri catre alte site-uri web sau off-site. Nici 5asec Group SAS, nici DCI S.A. nu sunt proprietarii sau administratorii acestor site-uri si nu pot supraveghea continutul lor. De aceea, nici 5àsec Group SAS, niciDCI S.A. nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul acestor site-uri web, sau pentru informatiile personale ce pot fi colectate prin intermediul acestor site-uri (cookies sau alte metode similare).

 

Credite

Acest  website a fost creat multumita colaborarii cu urmatoarele entittati :  

Pentru creatia tehnica a website-ului : Agence Gardeners

Pentru fotografii si ilustratii : SHUTTER STOCK

Pentru editarea continutului din website : DCI S.A.