5àsec pentru profesioniști

Lasă-ne să ne ocupăm de curățarea uniformelor tale de lucru

Pentru mai multe informații

Controlează-ți costurile
Cheltuielile dvs. sunt ținute sub control. Puteți să le limitați și să fiți taxat pe bază de plată pe utilizare, în timp ce vă bucurați de un sistem de facturare mai ușor de utilizat.
Economisește timp
Uniformele și articolele dvs. de lucru sunt îngrijite în întregime pentru rezultate și comoditate optime, grupate și puse în huse nominale.
Personal autonom
Își ușurează viața de zi cu zi, nu au nevoie să plătească în avans și au acces la una dintre cele mai mari rețele de magazine de curățare chimică care operează sub un nume de marcă.
Optimizează-ți compania
Divizia dvs. administrativă și financiară este mai productivă și gestionează bugetul de la distanță, datorită unui site extranet dedicat.
Bucurați-vă de un serviciu profesional de calitate
Prin intermediul rețelei 5àsec, o echipă de profesioniști dedicați este aici pentru a vă satisface nevoile. Poți fi sigur că vei obține rezultate impecabile și te vei bucura de un standard ridicat de servicii.

Descoperă serviciile noastre

Serviciu de curățare a hainelor

Încredințați uniforma de muncă curățătoriei 5àsec și economisiți timp, făcând mai ușoară viața de zi cu zi a angajaților.

Odată primite și manipulate, toate articolele pe care ni le încredințați sunt inspectate în detaliu de către experții noștri pentru a determina cea mai bună soluție de curățare posibilă. Pentru rezultate optime, acestea suferă un pre-tratament și sunt periate manual înainte de curățarea uscată sau curățarea cu apă.. Odată curățate, echipele noastre calcă hainele, asigurându-se că nu deteriorează fibra, astfel obținând rezultate impecabile. Înainte de a vă aduce obiectele înapoi, fiecare dintre ele este controlat, împachetat și pus într-o husă individuală pentru a vă oferi un serviciu profesional de înaltă calitate.

Serviciu de curățătorie pentru autoritățile locale sau pentru lucrătorii HoReCa (instituții medicale și sociale, case de pensionare)

Hainele necesită o curățare profesională. Alegerea 5àsec vă permite să economisiți bani și timp indiferent de volumul de articole care trebuie tratate și să vă bucurați de o curățare fără cusur. Experții noștri folosesc tehnici, produse și materiale adecvate dimensiunii și compoziției de fibre specifice a textilelor dvs. pentru a vă asigura că aveți rezultate și finisaje optime.

Serviciu concierge

Bucurați-vă de un serviciu de transfer și livrare care face mai ușoară viața zilnică a angajaților, cu un punct de ridicare / livrare situat în cadrul companiei dvs. și servicii la tarife preferențiale

Serviciul Drop & Go

5àsec vă permite să externalizați întregul proces pentru mai multă comoditate, manipulând colectarea și livrarea uniformelor de lucru în spațiile dvs. Clienții dvs. își pot lăsa hainele în locații din jurul dvs. iar noi ne ocupăm de logistică, precum și de curățenie. Acest serviciu poate fi implementat în parcări publice, gări, chioșcuri, benzinării etc.

 

Serviciile noastre

Bilet de curățătorie

Efficacité, simplicité : vos collaborateurs peuvent se rendre avec leur uniforme dans un de nos points de vente en totale liberté, et règlent à l’aide de leur ticket-pressing.

LA CARTE BUSINESS SOLUTION

Vos collaborateurs peuvent se rendre avec leurs uniformes dans un de nos points de vente de manière autonome, et règlent avec leur carte pressing.

Le sur-mesure
LOGISTIQUE & TRAITEMENT

Le must : nous venons chez vous récupérer vos uniformes, et nous vous les restituons dès qu’ils sont nettoyés ! Une externalisation complète de la prestation pratique et sans contrainte. * Service disponible dans certaines zones, pour plus de détails, rapprochez-vous de votre interlocuteur commercial 5àsec.

Prezența noastră în România

Cifre cheie

5 Continente

34 Țări

1800 Magazine

114 000 de clienți zilnic

285 000 de articole pe săptămână

Angajamentele noastre pentru dezvoltarea durabilă

Mediul

Prin minimizarea impactului nostru asupra mediului prin mai multe inițiative din cadrul rețelei noastre :

  • Alegerea furnizorilor și a echipamentelor care respectă standardele de mediu
  • Programe de reciclare
  • Consum redus de umerase și plastic

Echipele noastre

Prin asigurarea siguranței, bunăstării și împlinirii lor în mediul de lucru.

Inovație

Pentru a crește în conformitate cu așteptările clienților noștri, lucrăm continuu la optimizarea tehnologiilor și proceselor noastre.

Ei au încredere în noi

Vous êtes intéressé ?

Recevez notre brochure par email

SAU

Contactează-ne

Trimite cererea de ofertă

Nous vous recontactons dans les 48H
Detalii de contact
(echipament de protecție personală)